• 1405/02/03 - 13:58
  • - تعداد بازدید: 112
  • - تعداد بازدیدکننده: 101
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیرصالحی: تقویت تعامل با نهادهای علمی، شرط اصلاح اقتصاد دارو است

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در نشست انجمن علمی مدیریت و اقتصاد دارو ایران که به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت انجمن‌های علمی در تصمیم‌سازی‌های کلان حوزه دارو تأکید کرد.

369192.mp3 پیرصالحی: تقویت تعامل با نهادهای علمی، شرط اصلاح اقتصاد دارو است

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، نشست انجمن علمی مدیریت و اقتصاد دارو ایران با حضور دکتر مهدی پیرصالحی، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، در سالن جلسات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. این نشست با هدف ایجاد بستر هم‌افزایی علمی، تبادل دیدگاه‌های تخصصی و بررسی مسائل کلان و چالش‌های اقتصادی صنعت داروسازی کشور تشکیل شد.

 

در این نشست، دکتر محمدمهدی مجاهدیان، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیئت‌مدیره انجمن علمی مدیریت و اقتصاد دارو، ضمن خوشامدگویی به حاضران، به نقش و جایگاه انجمن‌های علمی در ارتقای فرآیندهای تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری حوزه دارو اشاره کرد و بر ضرورت تعامل مستمر میان نهادهای علمی و اجرایی تأکید داشت.

 

در ادامه، دکتر مهدی پیرصالحی با تشریح وضعیت فعلی صنعت داروسازی کشور، به برخی شاخص‌ها و چالش‌های کلان اقتصاد دارو پرداخت و گفت: شرایط اقتصادی موجود، ضرورت بازنگری در برخی سیاست‌ها و استفاده از تحلیل‌های کارشناسی و مبتنی بر شواهد را دوچندان کرده است.

 

وی با اشاره به فشارهای ناشی از نوسانات ارزی، محدودیت منابع مالی و سازوکارهای قیمت‌گذاری، اظهار داشت: پایداری صنعت داروسازی و تأمین پایدار دارو مستلزم تصمیم‌گیری‌های دقیق، هماهنگی بین‌بخشی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی کشور است.

 

رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر نقش انجمن علمی مدیریت و اقتصاد دارو تصریح کرد: این انجمن می‌تواند به عنوان بازوی کارشناسی مؤثر، در کنار سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، در اصلاح ساختارهای اقتصادی حوزه دارو و ارتقای سیاست‌گذاری‌ها نقش‌آفرینی کند.

 

در حاشیه این نشست، دکتر محمدمهدی مجاهدیان، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، گزارشی از عملکرد معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه‌های مختلف به دکتر مهدی پیرصالحی، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو، ارائه کرد.

 

در بخش پایانی ، اساتید، اعضای انجمن و مدیران حاضر به طرح دیدگاه‌ها، نقدها و پیشنهادهای کارشناسی خود در حوزه‌هایی همچون سیاست‌های قیمت‌گذاری، پایداری زنجیره تأمین، فرآیندهای بیمه‌ای و تقویت تولید داخلی پرداختند و بر لزوم تداوم این گفت‌وگوهای تخصصی تأکید شد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 369192
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
عباس نوریان
خبرنگار:

عباس نوریان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب