• 1404/03/15 - 21:06
  • - تعداد بازدید: 76
  • - تعداد بازدیدکننده: 69
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران بر توزیع مواد غذایی در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)

تیم های بازرسی بهداشت محیط از سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی با استقرار در محل مرقد مطهر امام خمینی (ره)، مسئولیت نظارت کامل بر سلامت و بهداشت مواد غذایی توزیعی در مراسم سی‌وششمین سالگرد ارتحال بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران را بر عهده گرفتند.

350249.mp3 نظارت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران بر توزیع مواد غذایی در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، بر اساس تصمیمات گرفته شده در جلسات استانی کمیته بهداشت و درمان ویژه مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، تیم‌هایی از بازرسین بهداشت محیط سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی به منظور نظارت بهداشتی بر توزیع مواد غذایی و آشامیدنی در این مراسم حضور یافتند.
 
 
در این چارچوب، تعداد ۲۰ نفر از کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران با همراهی ۱۱ خودرو و تجهیزات بازرسی پرتابل، از ساعت ۱۹ روز سه‌شنبه ۱۳ خرداد در محل تعیین‌شده حضور یافته و با هدایت همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران به تیم‌های بازرسی تقسیم شدند. بازرسین دانشگاه ایران از همان ابتدا اقدام به بازرسی دقیق کانتینرهای مواد غذایی ارسالی از استان‌های مختلف کردند.
 
 
با توجه به بسته‌بندی بودن غذای مورد نظر (الویه) و نیاز آن به حفظ زنجیره سرمایش، کنترل مداوم دمای محموله‌ها با ترمومترهای لیزری و بررسی عملکرد صحیح یخچال‌های کانتینرها به طور مرتب انجام شد و این روند تا زمان استقرار آخرین تریلر ادامه داشت. نظارت‌ها حتی در طول شب تا طلوع صبح نیز بی‌وقفه ادامه یافت.
 
 
پس از کنترل‌های بهداشتی، با نظارت بازرسان بهداشت محیط، فک پلمب کانتینرها انجام و پس از تنظیم صورتجلسه‌های لازم، مواد غذایی تأییدشده جهت توزیع تحویل داده شد. هم‌زمان، همکاران شبکه‌های بهداشت رباط‌کریم و بهارستان نیز بر یک مرکز پخت غذای اعلام‌شده در آن منطقه نظارت داشتند؛ مرکزی که مسئول پخت حدود ۶ هزار پرس غذا بود.
 
 
همچنین از روز یکشنبه ۱۱ خرداد، مرکز پخت دیگری در محدوده مرکز بهداشت غرب تهران تحت نظارت بهداشت محیط فعالیت خود را آغاز کرده بود. در این مراکز، اقداماتی نظیر کلرسنجی و نمونه‌برداری آب آشامیدنی، بررسی بهداشت مواد غذایی و نظارت بر بهداشت فردی پرسنل طبخ غذا صورت پذیرفت.
 
 
در حال حاضر، با تکمیل مرحله پایانی بازرسی‌ها و فک پلمب کانتینرها، تخلیه و توزیع مواد غذایی آغاز شده و خوشبختانه تاکنون هیچ موردی از بروز مشکل گزارش نشده است. با پایان عملیات، کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران آماده ترک محل مأموریت هستند.
 
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 350249
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب