• 1404/03/04 - 09:51
  • - تعداد بازدید: 70
  • - تعداد بازدیدکننده: 64
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین اورژانس هسته‌اى کشور در بیمارستان شهداى هفتم تیر دانشگاه علوم پزشکی ایران راه‌اندازی می‌شود

ساخت دومین اورژانس هسته اى کشور در بیمارستان شهداى هفتم تیر دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال تکمیل است.

349570.mp3 دومین اورژانس هسته‌اى کشور در بیمارستان شهداى هفتم تیر دانشگاه علوم پزشکی ایران راه‌اندازی می‌شود

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران به نقل از عصرپرس، دکتر علی نشاسته‌ریز مسئول پدافند هسته اى دانشگاه علوم پزشکى ایران در حاشیه بازدید از دومین اورژانس هسته اى کشور که در بیمارستان شهداى هفتم تیر شهر رى در حال اجراست، عنوان کرد: اورژانس هسته ای در تمام کشورهاى پیشرفته وجود دارد و ما از 4 سال قبل ایده، طراحى اولیه و جانمایى این بیمارستان را کلید زده ایم چرا که مورد نیاز کشور است.

 

وی با بیان اینکه این بیمارستان در منطقه غرب تهران جمعیتی بالغ بر 6 میلیون نفر را تحت پوشش قرار می دهد، گفت: نخستین بیمارستان هسته ای در کشور، بیمارستان شهداى خلیج فارس است که در بوشهر قرار دارد، تفاوت این مرکز در آن است که در مواقع نبود مصدوم هسته اى در اورژانس، درمان عادى نیز انجام مى شود در حالی که اورژانس هسته اى بوشهر، بدلیل مجاورت نیروگاه بوشهر، فقط به مصدومان هسته اى رسیدگى مى‌کند.

 

نشاسته ریز با تاکید بر اینکه مأموریت این مرکز در اورژانس‌هاى هسته اى درمان مصدومین حوادث پرتوى است، گفت: با توجه به پیشرفت هسته ای کشور نیاز به ایجاد این نوع اورژانس ها در کشور ضروری است.

 

در ادامه مهدى بهادرى، مدیر پروژه ساخت بیمارستان جدیدالتأسیس 320 تخت خوابى بیمارستان شهداى هفتم تیر نیز با اشاره به اینکه اعتبار این اورژانس در سال 1402؛ یک صد میلیارد تومان از محل اعتبارات دولتى تعیین شده است، گفت: با وجود افزایش تورم در کشور خوشبختانه ما توانسته ایم این پروژه را با سیصد میلیارد تکمیل و بهره بردارى برسانیم.

 

مدیر پروژه ساخت دومین اورژانس هسته اى به کارفرمایی دانشگاه علوم پزشکى ایران، ادامه داد: بیمارستان شهدای هفتم تیر شهر ری در مساحتى بالغ بر 4500 متر در حال ساخت و آماده ى بهره بردارى است.

 

گفتنی است، این پروژه نخستین مرکز تخصصی در پایتخت برای مدیریت حوادث هسته‌ای و آلودگی‌های رادیواکتیو محسوب می‌شود و با هدف پاسخ سریع و مؤثر به فوریت‌های پزشکی پرتویی طراحی شده است و همچنین نقطه عطفی در مدیریت بحران‌های پرتویی و ارتقای سطح ایمنی سلامت عمومی خواهد بود.

 

اورژانس هسته‌ای، با بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته، لباس‌های محافظتی و داروهای تخصصی، آماده ارائه خدمات درمانی به مبتلایان به آلودگی‌های رادیواکتیو خواهد بود. همچنین، آموزش نیروی انسانی یکی از ارکان اصلی این پروژه است تا متخصصان بتوانند در مواجهه با بحران‌های پرتویی، عملکردی دقیق و ایمن داشته باشند.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 349570
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب