• 1404/06/29 - 15:52
  • - تعداد بازدید: 116
  • - تعداد بازدیدکننده: 106
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

توکلی: درس از تجارب گذشته و تمرکز بر آینده، کلید موفقیت در ارتقای سرمایه اجتماعی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اهمیت رویکرد جامعه‌محور در حل مسائل اجتماعی و ارتقاء سرمایه اجتماعی تاکید کرد و گفت: درس از تجارب گذشته، تمرکز بر مسائل پیش رو و دوری از حواشی سه شرط دستیابی به موفقیت است.

357592.mp3 توکلی: درس از تجارب گذشته و تمرکز بر آینده، کلید موفقیت در ارتقای سرمایه اجتماعی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر نادر توکلی در چهارمین رویداد نورتاک اظهار کرد: در رویکرد جامعه محور تلاش می شود تا با  تمرکز بر حل مسائل اجتماعی و جلب مشارکت همه سرمایه اجتماعی را ارتقا یابد.

 

وی درس از تجارب گذشته، تمرکز بر مسائل پیش رو و دوری از حواشی را به عنوان الزامات دستیابی به موفقیت برشمرد و افزود: دولت چهاردهم و وزارت بهداشت با حمایت از ارتقاء سرمایه اجتماعی به دانشجویان و نخبگان توجه ویژه ای دارد.

 

توکلی گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز به عنوان یک دانشگاه نسل نو با همکاری تمام ذینفعان اجتماعی، به دنبال حل مسائل و ارتقاء سرمایه اجتماعی است.

 

حل مسائل اجتماعی نیازمند رویکردی ترکیبی است

دکتر مهدی مقتدایی؛ معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این رویداد گفت: مسائل اجتماعی با نگاهی تک‌بعدی قابل حل نیستند و نیازمند رویکردی ترکیبی هستند که هم به زیست‌شناسی مغز و هم به ابعاد جامعه‌شناختی و فرهنگی توجه کند.

 

وی تأکید کرد: درک کارکرد مغز، از جمله حافظه، احساسات و فرایندهای تصمیم‌گیری، نقش کلیدی در عملکرد آینده ما و حل چالش‌های اجتماعی مانند خشونت، رفتارهای نادرست و مشکلات روانی دارد.

 

مقتدایی با اشاره به نقش دانشگاه ها در حل مسائل اجتماعی، ادامه داد: دانشگاه‌ها وظیفه ایجاد پلی بین رشته‌های مختلف، به ویژه علوم اعصاب و علوم اجتماعی را بر عهده دارند و هدف نوروتاک فراهم کردن بستری برای گفتگو بین متخصصان علوم اعصاب، روانشناسان، جامعه‌شناسان و علوم تربیتی، تبادل تجربه و ایجاد یک شبکه پایدار است.

 

علوم اعصاب راهگشای مسائل اجتماعی دنیای امروز است

سید بهنام الدین جامعی؛ رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب گفت: اکنون گفتمان مبتنی بر علوم اعصاب در دنیا موضوع مهمی بوده و در ایران نیز مرکز تحقیقات علوم اعصاب  در همین زمینه کارهای فراوانی انجام داده است.

 

وی با بیان اینکه علوم اعصاب از مرز پزشکی و علوم زیستی عبور کرده و به مسائل اجتماعی ورود کرده است، افزود: جنبه های مختلف علوم اعصاب در حوزه های مختلف اجتماعی ، فرهنگی اقتصادی و حتی سیاسی کاربرد دارد.

 

جامعی یادآور شد: وضعیت بیماری های اعصاب و روان ‌ و شیوع عارضه نورولوژی در کشور ما مانند سایر کشورهای دنیا است.

 

معاونت بین‌الملل و مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران پس از 3 دوره برگزاری رویداد نوروتاک و با میزبانی بیش از 3500 نفر؛ چهارمین نوروتاک را شنبه 29 شهریور 1404 در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کردند.

 

نوروتاک با شعار «نوروساینس همانند کهکشان گسترده، منظم و به همان اندازه ناشناخته است.» در مرداد ماه 1401 فعالیت خود را آغاز کرد تا به بررسی علمی، روانشناسانه و فلسفی موضوعات مورد مناقشه بپردازد.

 

جامعه هدف این رویداد عموم جامعه بوده و هدف آن افزایش آگاهی عمومی از این حیطه و کاربردهای آن است، تا ضمن معرفی صحیح این علم  نوظهور بتوان به صورت علمی سوالات اصلی جامعه، به خصوص جامعه آکادمیک را پاسخ دهد.

 

در این رخداد ضمن دعوت از برترین نوروساینتیست‌های کشور و افراد صاحب‌نظر در حیطه‌های تخصصی، افراد مختلف از مقامات کشوری و لشکری، سفیران، مدیران و معاونین کسب وکارهای بزرگ کشور، مسئولین ارشد سازمان های آکادمیک و دانشگاه مختلف، اینفلوئنسرهای فضای مجازی سعی می شود تا این علم به نحوه درست به افراد معرفی شود تا ضمن مشخص شدن تفاوت این علم با رشته های روانشناسی، روان پزشکی، رفتارشناسی و ... بتوان این رشته را به عنوان یکی از پراهمیت‌ترین حیطه‌های آینده بشریت در صنعت، در نظام سلامت و در تکنولوژی‌های های-تک معرفی کرد.

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 357592
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
حسین دزفولی
خبرنگار:

حسین دزفولی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب